Kulkukoira
MuskelRock 2019 - Bussimatka & Majoitus

MuskelRock 2019 - Bussimatka & Majoitus

Esiintyvät artistit ovat varmasti sellaisia, joita et näe muissa tapahtumissa. Tai usein jopa sellaisia, joiden olemassaolostakaan et tiennyt. Festarikansa on kansainvälistä ja varsin samanhenkistä, yhteisöllisyyden tunnelma on vahva.

MuskelRock on hyvin retrohenkinen tapahtuma. Sen lisäksi että osa kävijöistä on pukeutunut teeman mukaisesti, on paikalla aina runsaasti vanhoja ajoneuvoja ja muuta henkeen sopivaa rekvisiittaa. Vaikka osa bändeistä olisi entuudestaan tuntemattomia, tarjoaa viikonloppu muuten varmasti mielenkiintoisen aikamatkan.

Bussi on tapahtuman ajan parkissa perinteisellä paikalla, festareiden pääportin vieressä. Istumatilojen lisäksi jokaiselle matkustajalle on oma sänky bussissa. Et tarvitse mukaan mitään leirivarusteita. Puhelimet ja muut sähkölaitteet saa helposti ladattua, eikä kaatosade pilaa reissua.

 

Lähtö Ke 29.5 Helsingistä, Katajanokan Terminaalista 17.30.

Paluu ma 3.6 samaan paikkaan klo 10.10.

 

Tukholman satamasta ajetaan Alvestaan ilman pidempiä taukoja. Alvestassa on mahdollisuus hankkia viikonloput eväät kaupasta ja käydä pankkiutomaatilla. Festarialueella on nykyään kattava valikoima ruokapisteitä, mutta paikallinen valuutta on välttämätöntä. Läheisessä kirkossa on suihkumahdollisuus, pientä maksua vastaan.

 

Festariliput eivät kuulu hintaan.

 

 

MATKABLOGIT