Kulkukoira
Brutal Assault 2019 - Bussimatka & Majoitus

Brutal Assault 2019 - Bussimatka & Majoitus

Neljän päivän aikana, useammalla lavalla esiintyy tänäkin vuonna reilusti yli sata yhtyettä ympäri maailman. Laaja kattaus tarjoaa varmasti jokaiselle jotain ja suuren osan omista suosikeista näkee helposti yhdessä tapahtumassa.

Brutal Assault järjestetään vanhan linnoituksen pihalla, mikä tarjoaa omanlaisensa tunnelman. Linnoitus on keskellä Jaromer/Josefovin kylää, joten kaikki pienen kaupungin palvelut ovat käsillä ja Itä-Eurooppalaiseen tapaan paikalliset asukkaat keksivät lisää näitä pihoillensa. Tsekin huokea hintataso näkyy niin kauppojen hinnoissa kuin festarin oluttiskilläkin. 

Bussi on tapahtuman ajan parkissa leirintäalueella, festareiden välittömässä läheisyydessä. Istumatilojen lisäksi jokaiselle matkustajalle on oma sänky bussissa. Et tarvitse mukaan mitään leirivarusteita. Puhelimet ja muut sähkölaitteet saa helposti ladattua, eikä kaatosade pilaa reissua.

 

Lähtö ma 5.8 Helsingistä, Katajanokan Terminaalista klo 21.15.

Paluu ma 12.8 samaan paikkaan.

 

Matka ajetaan kumpaankin suuntaan Balttian ja Puolan läpi, melko ripeään tahtiin. Matka tarjoaa varmasti eksoottisia kokemuksia ja mielenkiintoisia taukopaikkoja. Omat juomat kannattaa ostaa jo laivalta ja eväät ottaa kotoa.

 

Matkan hinta on 530€/henkilö.

 

MATKABLOGIT